Wie is Psycholoog NAAM?

Ik ben NAAM, geboren in 1972, en heb zo'n beetje vanaf de lagere school interesse gekregen in waarom mensen doen wat ze doen en wat ze denken en zeker ook waarom ik zelf doe wat ik doe en denk. Deze vraag werd intenser toen ik zelf kinderen kreeg en middels persoonlijke ontwikkelingscursussen werden mij heel veel dingen duidelijk en kon ik mijn leven meer de richting geven die ik wilde.

Uiteindelijk ben ik begonnen met de studie psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, maar al tijdens mijn studie kreeg ik het gevoel bezig te zijn met iets wat niet helemaal compleet was. De onrust en onvrede hierover werd zo groot dat ik overwoog met de studie te stoppen. Gelukkig kwam ik via persoonlijke ervaringen in aanraking kwam met de behandelmethode van lichaamswerk en toen viel bij mij het kwartje: ik moest lichaam en geest SAMEN gaan zien en deze, als psycholoog, behandelen. Daarom ben ik toen ook de aanvullende opleiding gaan doen op dit gebied. Sindsdien is voor mij de combinatie van verbale psychologische behandelmethoden met lichaamswerk een waardevol uitgangspunt geworden. Op deze manier werken maakt mij gelukkig en geeft mij voldoening.

Therapie zie ik als een kans voor de cliënt om te herontdekken waar het voor hem/haar in het leven om gaat en om zich weer bewust te worden van zijn/haar kracht en mogelijkheden om dit vorm te geven.

Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u daar altijd bij mij mee terecht. U kunt mij bereiken door:
psycholoog sliphorst leiden
NAAM
  • Psycholoog NIP
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Ik hoor graag van u!