Psycholoog Leiden

Praktijk van Natalie Spierings
bg

Over Moniek Polland - Even voorstellen

psycholoog Leiden moniek polland

Mijn naam is Moniek, een 37-jarige psycholoog en coach. Op jonge leeftijd begonnen met werken. Lang zat ik met de vraag, doe ik nu echt waar ik blij van word? Op 29 jarige leeftijd begon ik de studie psychologie om te onderzoeken waar ik energie van krijg. Ik word blij van bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, die van mijzelf, maar nog leuker vind ik het om anderen daarbij te begeleiden.

Ook ik heb mijn uitdagingen gekend en kom ze nog steeds tegen. Dat hoort bij het leven. Wel hebben deze uitdagingen mij inmiddels veerkracht gegeven. Naast de kennis en vaardigheden vanuit mijn opleiding breng ik rust en volledige aandacht. Wat je gevoelens en gedachtes ook zijn, er is altijd begrip en vertrouwen.

Mijn passie voor dit vak

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Wat is hier allemaal op van invloed en wat zijn verschillende invalshoeken om hier mee om te gaan. Erg interessant en daarom ben ik mij hier ook meer in gaan verdiepen. Hoe kan ik hierin mezelf en anderen helpen. Het echte gesprek voeren en contact maken met anderen. Daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkig van, ook al voelt dat niet altijd zo. Online, vanuit huis richt ik mij net als Natalie op psychosociale hulpvragen. Van het omgaan met de dagelijkse stressoren tot en met overspannenheid, burn-out en talentontwikkeling.

Online coaching heeft als voordelen dat jij gesprekken voert in een voor jou veilige en vertrouwde omgeving. Dit kan helpen om je gedachten en gevoelens makkelijker te delen. En natuurlijk zoeken we elkaar live op als dat past en gewenst is in het traject.

Wat kenmerkt mijn aanpak?

Met respect, gelijkwaardigheid en volledige aandacht. Zonder oordeel, met begrip en een dosis flexibiliteit probeer ik jou op een positieve manier te begeleiden naar de voor jouw beste oplossing. Dit doe ik door inzichten te creëren en instrumenten aan te dragen waarmee je kunt oefenen.

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je even vastloopt. In je werk of privé. Met onzekerheid, stress/ burn out of angst als gevolg. Door hier aandacht aan te besteden, hulp te vragen en bewustwording te creëren maak je stappen vooruit. Goed voor jezelf zorgen, meer energie en zelfvertrouwen krijgen en je daardoor goed voelen. Dat is waar ik je bij wil helpen.

Ik help je o.a. graag bij:

 • Stress (studie/werk/privé)
 • Burn-out /overspannenheid
 • Gezins balans
 • Onzekerheid
 • Angst
 • Grenzen stellen
 • Zelfvertrouwen
 • Werk gerelateerde hulpvragen
 • Communicatie
 • Relatie gerelateerde hulpvragen
 • Talent ontwikkeling
 • Zingeving

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen.

- Moniek

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen