Psycholoog Leiden

Praktijk van Danielle de Wit
bg

Over mijn werkwijze

Van hulpvraag naar oplossing

We starten het traject met het inzichtelijk maken van jouw hulpvraag. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de gevoelsmatige kant, de communicatieve kant, door welke bril kijk jij naar de situatie, hoe werken denkpatronen, welke gedragspatronen laat je zien. Wanneer je meer inzicht hebt in hoe het komt dat je in bepaalde situaties bepaalde gevoelens ervaart en/of bepaalde keuzes maakt gaan we aan de slag met het zoeken naar een passende, concrete en oplossingsgerichte opties.

Jij staat centraal

Van start tot en met het einde van het traject is het mijn doel dat jij je gehoord voelt, je vragen worden beantwoord en dat jouw hulpvraag wordt opgelost. Jij bent immers de expert van jouw leven en daarmee ook de bestuurder van jouw traject. Met mijn kennis van verschillende psychologische achtergronden en therapieën, counselling ACT, oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie, coaching en/of EMDR, kan ik jou de nodige ondersteuning, hulp en inzichten bieden.

Onze vertrouwensband vind ik erg belangrijk. Daarbij zijn de gesprekken no-nonsense, praktisch, concreet en oplossingsgericht ingevuld. Je komt immers met een hulpvraag waar je een oplossing voor wilt. Ik geef je de ruimte en zorg ervoor dat je je gehoord voelt. Hierbij blijf ik altijd objectief en respectvol.

Interesse om samen aan de slag te gaan?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Neem vrijblijvend contact op met al je vragen of voor het maken van een afspraak. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn.

Psycholoog De Wit in Leiden

Danielle de Wit

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen