Psycholoog Leiden

Praktijk van Danielle de Wit
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Lotte:

"Natalie bood mij een verhelderend perspectief op het moment dat ik vast zat in bepaalde patronen. Onze gesprekken heeft me heel veel rust opgeleverd en daar ben ik heel erg blij mee!"

Anoniem:

"Natalie heeft mij tools gegeven om met stress om te gaan en inzicht te krijgen in mijn burn-out en hoe ik daar beter mee om kan gaan zodat ik weer goed functioneer. Ze heeft daarmee ook een spiegel voorgehouden. Voor mij was zij een motiverende kracht. Mij laten inzien dat ik goed bezig bent en vooruit gaat. Maar ook een remmende stem dat je niet te hard moet gaan, zodat de stresssymptomen worden opgebouwd.

Ik kan nu weer goed functioneren, Natalie bedankt"

Mandy:

"Natalie heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verwerken van een trauma en ook in relatief korte tijd. Ik worstelde hier al jaren mee en dat is het bijzonder dat het eigenlijk snel opgelost kan worden. Verdwijnen doet het nooit, maar ik heb er vrede mee. Ze is heel kundig, vriendelijk, meevoelend en ze heeft mij handvatten aangereikt om dit te boven te komen. Alle lof en ik beveel haar van harte aan!"

Linda:

"Ik twijfelde enorm of ik überhaupt een traject in wilde gaan. Heel fijn dat het eerste gesprek kosteloos was, dit gaf mij de kans om een beetje af te tasten. Natalie heeft mij de juiste adviezen gegeven en door haar continue vertrouwen in mij heb ik grote nieuwe stappen kunnen zetten. Ik kan nu zelfstandig aan de slag."

Brenda:

"Omgaan met stress. Altijd makkelijker wanneer je weet wat jouw persoonlijke stresssignalen zijn. In een aantal sessies met Natalie Spierings van GOB Leiden heb ik me de afgelopen tijd verdiept in mijn persoonlijke stresssignalen. Naast ontzettend interessant (en met vlagen verrassend), een heel waardevol traject. Natalie is in staat de vinger op de pijnlijke plek te leggen en hier direct praktische oplossingen tegenover te zetten. Zeker voor ondernemers een aanrader, want laten we eerlijk zijn, dat ondernemen kan best stressvol zijn ;) "

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog De Wit in Leiden

Danielle de Wit

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen