Psycholoog Leiden

Praktijk van Danielle de Wit
bg

Professionele hulp bij overspannenheid

Overspannenheid is precies wat het woord al zegt. Je lichaam en mentale staat is ovérspannen. Je staat in overdrive en je motor draait op reserves, waardoor alles harder binnenkomt en je minder kan hebben. Je kan last hebben van klachten of symptomen als een korter lontje, sneller geïrriteerd raken, vermoeid zijn, concentratieproblemen, piekeren, moeite met inslapen, etc.

Een signaal voor verandering

Overspannenheid is een groot signaal om aan je zelf te werken. Een belangrijke aanwijzing dat verandering noodzakelijk is, want overspannenheid kan een voorloper zijn op burn-out. Om langdurige uitval te voorkomen is het dus van belang om jezelf uit de staat van overspannenheid te halen en zo preventief een mogelijke burn-out te voorkomen. Dat vergt een bewuste keuze om je leven, je werk en je keuzes onder de loep te nemen. Een keuze waar je niet bewust om gevraagd hebt, maar die je tegelijkertijd een waardevolle mogelijkheid op persoonlijke groei en meer duurzaam levensgeluk biedt.

Ondersteuning bij overspannenheid

Herken je bij jezelf dat je te maken hebt met overspannenheid en kun je hulp gebruiken om hier goed mee om te gaan? Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. Je bent van harte welkom.


Tags: overspannen zijn, overspannenheid, aanhoudende stress, spanning, psycholoog, leiden

Psycholoog De Wit in Leiden

Danielle de Wit

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen