Psycholoog Leiden

Praktijk van Natalie Spierings
bg

Therapie bij slecht in je vel zitten en somberheid

Voel jij je vaak lusteloos of somber? Wil je liefst de hele dag in bed blijven liggen? Ben je prikkelbaar en/of moet je vaak huilen? Of voel je raar genoeg juist heel weinig? Als je heel regelmatig slecht in je vel zit en somberheid ervaart, dan is het heel moeilijk om weer positief te denken, hoe graag je dit ook wilt. Vaak lukt het dan zelfs niet meer om zin te maken voor leuke sociale activiteiten met vrienden of familie.

Je hoeft het niet alleen te doen

Door onze sessies zorgen we ervoor dat je meer inzicht in jezelf krijgt. Je denken, je handelen of het gebrek daaraan, alles wat van belang is komt aan bod. Je komt dus te weten waar de somberheid en depressieve buien vandaan komt en wat je hier tegen kunt doen. De therapie bestaat niet alleen uit praten, maar heeft ook een praktische aanpak. Met behulp van opdrachten en oefeningen leer je om anders te denken en krijg je weer meer zelfvertrouwen. Hierdoor sta je vervolgens weer positief in het leven.

Samen aan de slag gaan?

Ervaar je een aantal van de bovengenoemde klachten en zitten ze je dwars? Neem gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak


Tags: somberheid, slecht in je vel zitten, lichte depressie, psycholoog, therapie, leiden

Psycholoog Spierings in Leiden

Natalie Spierings

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen