Psycholoog Leiden

Praktijk van Natalie Spierings
bg

Relatietherapie in Leiden

Het is heel normaal om vast te lopen in je relatie. Jullie zijn tenslotte je eigen individuen met een geheel eigen achtergrond, persoonlijkheid, talenten maar ook voorkeuren, afkeuren en overtuigingen en wensen. Daarbij kunnen door de jaren heen behoeftes en wensen ook veranderen. Of soms zit er, zonder dat jullie het door hebben gehad, de sleur erin. Kortom; er zijn tal van redenen waardoor het stagneert in je relatie.

Wellicht zijn jullie al een tijdje bezig om er samen uit te komen, maar niet met het gewenste resultaat. De volgende stap is relatietherapie. In de praktijk ligt de nadruk op ‘het gesprek’. Niemand heeft gelijk, niemand heeft ongelijk. Nogmaals jullie zijn je eigen individu en het is heel normaal dat de neuzen niet altijd dezelfde kant op staan. Maar hoe kunnen de neuzen een andere kant op staan en toch samen eruit komen. Tegelijkertijd wil je je ook als een gelijke voelen waardoor bij niemand zich ondergeschikt voelt. Het is daarbij belangrijk om te kijken naar de gezamenlijke ingesleten patronen evenals de individuele (gedragen- en denkpartronen) dat jullie vastzet.

Kom langs voor een helpende hand

Herken je dat de verschillen tussen jullie steeds duidelijker worden en je er samen niet meer uit komt? Zitten jullie "vast"? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Jullie zijn in mijn praktijk in Leiden van harte welkom en kunnen bovendien al op korte termijn terecht voor een afspraak.

Maak een afspraak voor relatietherapie


Tags: relatietherapie leiden, relatietherapie leiden, relatieproblemen, ontrouw, scheiden of samenblijven, liefde, hoop

Psycholoog Spierings in Leiden

Natalie Spierings

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen