Psycholoog Leiden

Praktijk van Natalie Spierings
bg

Ondersteuning bij loopbaanvragen

Soms kom je in het leven op een moment waarbij je je steeds bewuster wordt van je wensen op werkvlak en stilstaat bij de mogelijkheden van je loopbaan. Misschien komt het voort uit een gevoel van ontevredenheid over je huidige baan en (het gebrek aan) voldoening die deze je brengt. Als mens verander je immers in de loop der jaren waardoor ook je carrière behoeften niet hetzelfde blijven. Of je merkt van de ene op de andere dag dat je wel heel lang stilstaat in je carrière, terwijl je omgeving je voorbij snelt. Hoe dan ook; je loopbaan carrière ligt onder de loep.

Aangezien we een groot deel van onze tijd op ons werk besteden, is het natuurlijk van belang dat je een baan hebt waar je blij van wordt. Werk heeft daarom een grote invloed op onze mentale gezondheid maar ook ons zelfbeeld. Het wordt daarom weer tijd dat je carrière weer gaat matchen met wat je kan en met wat je wilt. En dat kan grote fundamentele vraagtekens omhoog brengen: Wie ben je, Wat kan je en Wat wil je? Pas als dit wat duidelijker voor je wordt kan je je zelf opnieuw profileren in je CV en je motivatiebrieven.

Van A naar je droombaan komen heeft zo zijn uitdagingen en daar help ik je graag bij. Samen kijken we naar je wensen, je kunnen en de richting die je graag inslaat. Ook als je merkt dat je wellicht toch niet zo goed bent in enkele praktische zaken rondom je carrière als dat je hoopte, zoals het houden van de sollicitatiegesprekken, kunnen we daar samen aan werken.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek
Tags: loopbaanvragen, baankeuze, solliciteren, coaching, leiden

Psycholoog Spierings in Leiden

Natalie Spierings

  • Geregistreerd psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen